[vc_row css=”.vc_custom_1427330132202{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column reveal_effect=”fadeIn” reveal_duration=”0.7″ reveal_delay=”0.1″][lab_heading title=”Over Pure Stories.”]Krachtige en sprekende producten op het snijvlak van kunst, media en technologie.[/lab_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ reveal_effect=”fadeInLab” reveal_duration=”1.5″ reveal_delay=”0.5″][lab_scroll_box scroll_height=”1200″ css=”.vc_custom_1537536376087{padding-top: 30px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 45px !important;padding-left: 45px !important;background-color: #eeeeee !important;}”]

Marnix van de Vijver MA
Imagineer bij Imagination Lab en oprichter van Pure Stories.

 

Als interactie ontwerper in de publieke ruimte is mijn doel mensen onder te dompelen in een verhaal. Een onvergetelijk moment creëren, waardoor het publiek emotioneel betrokken raakt bij het onderwerp. Ik weet creatieve ideeën en concepten om te zetten naar kwalitatief hoogstaande experiences die uitblinken door innovatie en co-creatie.

Vanuit co-creatie is ook het concept Pure Stories bedacht. Een podium voor professionals die bijzondere belevingen ontwerpen, klaar om ingezet te worden bij jouw bijeenkomst, evenement, kunstmanifestatie, beurs of festival. Ontstaan uit liefde voor het vak expercience design spelen we in op de trend escapisme. Producties die zorgen voor verdieping van het moment en het verlangen gebaande paden te verlaten. Laat je meevoeren in een andere wereld.


“Marnix heeft voor ons als academie een experience ontwerp gemaakt die een belangrijke groep mensen in korte tijd de kracht van AfL heeft laten beleven. Timing in de interactieve presentaties was cruciaal en zorgde ervoor dat de boodschap echt wist te landen. De voorbereiding, in onderlinge afstemming, was prettig en op het moment zelf stond het ontwerp als een huis. Bedankt voor de prettige samenwerking. Groeten Olga”
– Olga Wagenaar, Educational Advisor at Breda University of Applied Sciences

[/lab_scroll_box][/vc_column][vc_column width=”5/12″ reveal_effect=”fadeIn” reveal_duration=”1.5″ reveal_delay=”0.4″][vc_single_image image=”4190″ img_size=”full” css_animation=”bottom-to-top” el_class=”lab-bordered-image”][/vc_column][/vc_row]